Виробництво основних сільськогосподарських культур за категоріями господарств на 1 вересня 20151 року
|
Вироблено
|
Урожайність
|
тис.ц
|
у % до
до 1 вересня 2014р.
|
ц з 1 га
зібраної площі
|
збільшення, зменшення (–) до 1 вересня 2014р.
|
Усі категорії господарств
|
Зернові та зернобобові культури – усього1
|
13865,5
|
65,9
|
29,3
|
–5,4
|
у тому числі
|
|
|
|
|
пшениця
|
10875,8
|
72,2
|
32,3
|
–7,4
|
ячмінь
|
2607,8
|
49,3
|
23,0
|
–4,9
|
кукурудза на зерно
|
5,9
|
8,8
|
24,9
|
–20,4
|
Соняшник на зерно1
|
76,8
|
8,6
|
16,2
|
–2,2
|
Ріпак
|
80,5
|
47,6
|
22,4
|
1,2
|
Картопля
|
3264,0
|
46,4
|
100,7
|
–29,0
|
Овочі відкритого ґрунту
|
1172,3
|
46,6
|
130,3
|
–21,0
|
Плоди та ягоди
|
714,0
|
87,7
|
151,9
|
–0,1
|
Сільськогосподарські підприємства
|
Зернові та зернобобові
культури – усього2
|
10891,5
|
73,8
|
30,7
|
–5,1
|
у тому числі
|
|
|
|
|
пшениця
|
9323,8
|
79,2
|
32,7
|
–7,3
|
ячмінь
|
1317,2
|
50,0
|
23,8
|
–4,3
|
кукурудза на зерно
|
5,9
|
22,0
|
24,9
|
–20,0
|
Соняшник на зерно1
|
76,8
|
13,1
|
16,2
|
–2,2
|
Ріпак
|
80,5
|
47,6
|
22,4
|
1,2
|
Картопля
|
14,0
|
60,9
|
216,0
|
–39
|
Овочі відкритого ґрунту
|
12,3
|
83,7
|
243,0
|
63
|
Плоди та ягоди
|
4,0
|
235,3
|
36,1
|
19,0
|
1Без
урахування частини зони проведення антитерористичної операції. Дані рік можуть бути
уточнені.
2У початково
оприбуткованій вазі.
|