Виробництво основних сільськогосподарських культур за категоріями господарств на 1 серпня 2015 року1
|
Вироблено
|
Урожайність
|
тис.ц
|
у % до
1 серпня 2014р.
|
ц з 1 га зібраної площі
|
збільшення,
зменшення (–)
до 1 серпня 2014р.
|
Усі категорії господарств
|
Зернові та зернобобові
культури – усього2
|
12813,9
|
65,7
|
30,1
|
–5,3
|
у тому числі
|
|
|
|
|
пшениця
|
9938,5
|
70,1
|
31,9
|
–7,8
|
ячмінь
|
2421,4
|
49,0
|
23,2
|
–4,7
|
кукурудза на зерно
|
–
|
–
|
–
|
–
|
Соняшник на зерно2
|
–
|
–
|
–
|
–
|
Ріпак
|
74,3
|
59,7
|
23,7
|
7,2
|
Соя
|
–
|
–
|
–
|
–
|
Картопля
|
652,7
|
101,7
|
131
|
1
|
Овочі відкритого ґрунту
|
1142,1
|
82,6
|
159
|
8
|
Плоди та ягоди
|
509,4
|
86,9
|
137,7
|
1,6
|
Сільськогосподарські підприємства
|
Зернові та зернобобові
культури – усього2
|
10066,9
|
71,7
|
31,2
|
–5,5
|
у тому числі
|
|
|
|
|
пшениця
|
8395,5
|
74,3
|
32,2
|
–7,8
|
ячмінь
|
1243,8
|
49,9
|
23,5
|
–4,5
|
кукурудза на зерно
|
–
|
–
|
–
|
–
|
Соняшник на зерно2
|
–
|
–
|
–
|
–
|
Ріпак
|
74,3
|
59,7
|
23,7
|
7,2
|
Соя
|
–
|
–
|
–
|
–
|
Картопля
|
2,7
|
135,0
|
249
|
92
|
Овочі відкритого ґрунту
|
0,5
|
10,4
|
284
|
143
|
Плоди та ягоди
|
1,1
|
84,6
|
22,7
|
6,6
|
1Без урахування
частини зони проведення антитерористичної операції. Дані за 2015 рік можуть бути уточнені.
2У початково оприбуткованій вазі.
|