Споживання продуктів харчування в домогосподарствах (за результатами вибіркового обстеження умов життя домогосподарств)
|
2016
|
2017
|
2018
|
2019
|
2020
|
2021
|
Споживання продуктів харчування в домогосподарствах (у перерахунку в первинний продукт) у середньому за місяць у розрахунку на одну особу
|
|
м’ясо і м’ясопродукти, кг
|
5,7
|
5,8
|
5,8
|
6,6
|
6,4
|
5,6
|
молоко і молочні продукти, кг
|
18,2
|
19,7
|
20,4
|
21,0
|
20,5
|
18,8
|
яйця, шт.
|
21
|
22
|
20
|
21
|
21
|
17
|
риба і рибопродукти, кг
|
1,4
|
1,5
|
1,4
|
1,7
|
1,5
|
1,3
|
цукор, кг
|
3,1
|
3,1
|
2,8
|
2,8
|
2,6
|
2,3
|
олія та інші рослинні жири, кг
|
1,5
|
1,7
|
1,6
|
1,5
|
1,2
|
1,2
|
картопля, кг
|
5,7
|
5,9
|
5,0
|
4,9
|
4,9
|
4,1
|
овочі та баштанні, кг
|
9,1
|
8,9
|
8,8
|
9,1
|
8,9
|
8,2
|
фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кг
|
3,4
|
3,7
|
3,8
|
4,2
|
3,6
|
3,6
|
хліб і хлібні продукти, кг
|
8,8
|
9,2
|
8,5
|
8,0
|
7,8
|
7,0
|
Примітка.
Без урахування частини тимчасово окупованої території у Донецькій області.
|