Головне управління статистики у Донецькій області
point


контакти
  e-mail:
органи державної статистики
  Державна служба статистики
  АР Крим
  Вінницька область
  Волинська область
  Дніпропетровська область
  Житомирська область
  Закарпатська область
  Запорізька область
  Івано-Франківська область
  Київська область
  Кіровоградська область
  Луганська область
  Львівська область
  Миколаївська область
  Одеська область
  Полтавська область
  Рівненська область
  Сумська область
  Тернопільська область
  Харківська область
  Херсонська область
  Хмельницька область
  Черкаська область
  Чернівецька область
  Чернігівська область
  місто Київ
  місто Севастополь

  

  

  

  Національне агентство з питань запобігання корупції

  Національне агентство з питань запобігання корупції

  

  

 

         Відділом статистики транспорту та зв’язку управління статистики нефінансових послуг підготовлено статистичний збірник “Транспорт та зв’язок Донецької області”. Збірник вміщує статистичну інформацію про стан і розвиток транспорту, пошти та зв’язку області за 2000, 2005–2009 роки в цілому по області за видами транспорту та зв’язку, окремі показники розподілені за містами та районами. У збірнику наведені також дані про зайнятість та заробітну плату працівників підприємств транспорту та зв’язку; фінансові результати діяльності цих підприємств; основні засоби та інвестиції в основний капітал підприємств транспорту та зв’язку.

Загальний розділ містить основні показники роботи підприємств за видом економічної діяльності «Діяльність транспорту та зв’язку» у відповідності до редакції Класифікації видів економічної діяльності (ДК 009:2005), яка прийнята і набула чинності згідно з наказом Держспоживстандарту України № 375 від 26 грудня 2005р. Дані щодо перевезення вантажів (пасажирів) характеризують роботу всіх підприємств з урахуванням таких, що експлуатують автомобільний транспорт (власний або орендований) незалежно від основного виду економічної діяльності. Показник про доходи від надання послуг пошти та зв’язку відображає обсяг наданих послуг операторами зв’язку та провайдерами, які мають ліцензії та здійснюють ці послуги.

Збірник складається з сьомі розділів, які містять табличний та графічний матеріали, аналітичної довідки зі статистики транспорту та зв’язку.       

У виданні використані дані Донецької залізниці,  Донецької дирекції державного підприємства “Укрпошта”, Служби автомобільних доріг у Донецькій області, Департаменту ДАІ Міністерства внутрішніх справ України.

Збірник підготовлений управлінням статистики нефінансових послуг із залученням матеріалів управлінь статистики праці, фінансів, будівництва та інвестицій.

 

Кількість сторінок – 92. Вартість – 85 грн.

 

Про умови придбання можна дізнатися за тел. 258-74-31.

 

 

  Copyright © 2004-2024 Головне управління статистики у Донецькій області
  Використовування та поширення матеріалів сайту дозволено за умови посилання на сайт.